Urbanisme

Seguretat viària

La carretera de Santa Coloma a la Roca millorarà la seguretat

Han començat les obres per a la millora de la seguretat a diferents trams de la carretera BV-5001, que va de Santa Coloma de Gramenet a la Roca del Vallès. Es tracta d'una via amb alts índexs d'accidentalitat, que ja ha estat objecte de diverses actuacions de seguretat viària.

Els treballs estan sufragats per la Diputació de Barcelona, que preveu una inversió total de 992.825 euros i un termini d'execució de l'obra de tres mesos.

Les actuacions plantejades es basen en la millora de les condicions de seguretat dels ferms, amb reposició de la capa de rodament i sanejament superficial del paviment. També es preveu limitar la velocitat en la proximitat d'accessos, la reducció de zones d'avançament i la implantació de noves barreres metàl·liques en trams no protegits on s'ha observat risc de sortida de la via i introducció de sistemes de protecció de motoristes en revolts perillosos.

A més, es reforçarà la senyalització horitzontal, amb el repintat general de les marques viàries i es millorarà i renovarà la senyalització vertical i l'abalisament en zones on hi ha revolts perillosos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia