Urbanisme

teatre

obres

Millores al Teatre La Massa de Vilassar gràcies a un mecenes

El benefactor, que ha signat un conveni amb l’Ajuntament, és el mateix que promociona els cicles de música clàssica

Es treballa en l’accessibilitat de l’entrada del centre i l’actuació s’ha d’enllestir a finals d’aquest mes

El Teatre La Massa de Vilassar de Dalt estarà en obres fins a finals d’aquest mes. L’actuació es concentra a millorar l’accessibilitat de l’entrada de l’equipament, que presentava algunes mancances. L’obra, amb un pressupost total de 67.760 euros, es concentra a situar la taquilla a l’extrem més septentrional de la galeria; avançar les portes vers l’atri i substituir l’actual taquilla per portes; construir noves portes per facilitar l’accés i la sortida del teatre; dignificar, senyalar i protegir la nova entrada amb un rètol o una pèrgola, i, finalment, ordenar l’espai de la galeria en els dos nivells (cortines i mobiliari). El regidor de Cultura i president del Consorci i del Centre Teatral i Cultural La Massa, Pau Morales (ARA Vilassar), explica que la intervenció respon a la necessitat d’aplicar les mesures acordades en el pla d’accessibilitat dissenyat per la Diputació. “Un pla que anem implementant de fa temps pel que fa als equipaments municipals, i en el cas de La Massa ja hi vam actuar habilitant una plaça d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda”, indica el regidor.

Les obres, però, no tindran cap cost per a les arques municipals, ja que les assumeix un particular a través d’un conveni amb l’Ajuntament. En el document, que es pot consultar en el mateix web municipal, es concreta que el mecenes que pagarà els 67.760 euros del pressupost de les obres és Pere Altimira. L’escrit concreta també que el pagament final “estarà sotmès a la justificació de les despeses” i que, en cas que es detectés que l’import pugui arribar a ser més gran del previst, en cap cas podrà superar els 81.312 euros, “que és l’import resultant d’aplicar una desviació a l’alça del 20% respecte del cost inicial previst”. La important aportació econòmica que Altimira fa al Teatre La Massa de Vilassar no és la primera. Prèviament també ha estat el benefactor que ha impulsat els últims cicles de música clàssica que fan a l’equipament. Amb un conveni semblant al de les obres d’accessibilitat, Pere Altimira cobreix el cost resultant de cada concert un cop descomptades les entrades i la subvenció rebuda del Departament de Cultura en el marc del Programa.CAT. Paral·lelament també assumeix el cost dels fullets, els programes de mà, els llibrets i la publicitat en diferents mitjans.

LA XIFRA

67.760
euros
és el pressupost de les obres de millora de l’accessibilitat de l’entrada del Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona