Urbanisme

Arenys de munt

Fan l'accés al pavelló abans que s'ampliï

Quan acabin les obres començaran a fer les pistes de pàdel i un bar

Els treballs per urbanitzar l'entorn del pavelló i fer els accessos per arribar-hi des del poble i també amb cotxe està previst que estiguin enllestits a finals de novembre. Les instal·lacions que es van inaugurar a principi d'any tenien pendents els accessos a tocar de la carretera C-61 que comunica els dos Arenys. Quan s'acabin aquestes obres es podrien començar a fer les pistes de pàdel previstes. L'Ajuntament ha decidit allargar, a petició d'una de les empreses interessades, la convocatòria del concurs. Les empreses que s'hi presentin hauran de construir les quatre o cinc pistes que es podrien fer als terrenys que hi ha just al costat del pavelló, així com un bar o restaurant, i fer-se càrrec de la neteja i la consergeria del pavelló.

El regidor d'Esports, Manel Lladó, creu que aquesta ha estat una bona fórmula per poder tirar endavant el projecte que l'Ajuntament no podia assumir. La concessió a l'empresa per ocupar els terrenys serà de 25 anys. El regidor d'Esports explica que les obres dels accessos que s'estan portant a terme ja preveuen també la futura ampliació de les instal·lacions i la zona d'aparcament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona