Urbanisme

Arenys de Mar

La variant s'adjudica per 3,3 milions

Les obres per desviar el trànsit del centre del poble es faran en un any

La variant de la B-511, la carretera que travessa Arenys de Mar, ja ha superat tots els tràmits i ahir la Generalitat en va anunciar l'adjudicació per un import de 3,3 milions d'euros. Aquesta obra llargament reivindicada per alliberar de trànsit el centre del poble podrà començar aquest hivern.

El nou vial tindrà 900 metres de longitud i es construirà just al costat del rial Llarg, a tocar del polígon industrial Valldegata Draper. El traçat sortirà de la rotonda que el Ministeri de Foment acaba de fer a l'N-II, just davant del complex comercial, i finalitzarà als ramals de l'enllaç de l'autopista C-32. Amb aquest nou accés també desviarà els vehicles que ara per anar cap a Arenys de Munt travessen pel mig del polígon de Valldegata. La futura connexió també facilitarà l'accés a la urbanització La Victòria i al polígon industrial de Valldegata Ponent, que ja està urbanitzat. L'obra obligarà a fer treballs de revegetació a l'entorn de la urbanització i de la Masia de Can Puig. L'actuació s'emmarca dins el document de millores de la mobilitat a la comarca que van signar la Generalitat i el Consell Comarcal del Maresme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona