Urbanisme

teià

Adjudiquen els 93 pisos públics de La Plana

Adigsa s'oblida de dos pisos adaptats i només en sorteja la meitat

Teià va sortejar ahir al matí els 93 pisos de protecció oficial en un acte pel qual la sala d'actes de La Unió va quedar petita. Hi va haver moltes cares de felicita, però també molts aspirants que van quedar fora. Concretament, pels 66 habitatges en règim de venda a l'urna hi havia 139 butlletes, mentre que pels 25 de lloguer la desproporció era encara superior: 149 aspirants. Tot i això, l'alcalde del municipi, Josep Botey (CiU), va assegurar que dins del pla general urbanístic, que s'ha d'aprovar provisionalment a finals d'any, s'hi preveu la creació de fins a 250 habitatges públics més. Tot i això, el gros d'aquests habitatges no serà una realitat en un termini mínim d'entre deu i quinze anys.

Dels habitatges entregats ahir, cal destacar l'errada dels tècnics d'Adigsa, que van sortejar només dos pisos adaptats quan en realitat la constructora n'havia fet quatre. Cap aspirant va quedar fora perquè només s'havia presentat una sol·licitud per a aquest tipus de pisos, però dos dels adjudicataris de la resta d'habitatges es van endur una sorpresa quan van veure que el que els havia tocat estava adaptat. Adigsa ja els ha dit que els farà les obres de reforma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.