Urbanisme

urbanisme

Santa Susanna licita el gran projecte del mandat

“Un gran centre cívic a tocar de la carretera N-II pensat perquè hi tinguin cabuda tots els col·lectius de Santa Susanna”. Així defineix l'alcalde, Josep Monreal (CiU), el gran projecte del mandat que es va licitar en l'últim ple per prop de dos milions d'euros. L'edifici, de 2.770 m², serà la seu de la biblioteca municipal, d'un hotel d'entitats, del casal d'avis, del de joves i de diferents sales de formació. Segons va explicar l'alcalde, l'objectiu a priori és començar les obres el mes de febrer i enllestir “com a mínim el 70% de l'obra, segons els recursos de què es disposa”. Hi ha una subvenció de 583.000 euros del PUOSC, 300.000 d'una partida destinada íntegrament a la biblioteca i 221.000 euros de la Diputació. “Els 866.000 euros que ha d'aportar l'Ajuntament queden sufragats en bona part gràcies al cobrament de l'IBI endarrerit de l'autopista, que arriba a 668.000 euros”, especifica Josep Monreal.

El centre cívic també incorporarà criteris mediambientals i serà eficient des del punt de vista energètic, a través de plaques solars i la reutilització de les aigües grises de lavabos i dutxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.