Urbanisme

arenys de munt

L'edifici del sindicat anirà a terra per fer-hi pisos socials i equipaments

El govern canvia la qualificació per poder fer els primers habitatges de promoció pública del municipi i inicia converses amb promotors

L'edifici del sindicat agrari en desús des de fa anys va passar a mans municipals i des d'aleshores es feia servir de magatzem. El govern municipal creu que aquest espai que era d'equipaments és un bon lloc també perquè en un futur s'hi faci habitatge social. El ple d'ahir va aprovar els canvis urbanístics per convertir-lo en zona d'equipaments dotacionals, que permet fer-hi també els habitatges de protecció oficial. Al solar del sindicat situat a l'entrada del veïnat de Sant Carles s'hi podrien fer a la planta baixa els espais per a equipaments i al damunt onze habitatges en règim de lloguer. Aquests serien els primers habitatges de promoció pública que es fan al municipi en el període de la democràcia.

El regidor d'Urbanisme, Alfons Molons (CiU), explica que només és un primer pas per avançar en el que fixa el pla de l'habitatge, en què s'alerta de la manca d'habitatge social al poble. Tot i això, hi afegeix que ja s'han mantingut converses amb algun promotor privat que estaria interessat en la concessió dels lloguers dels pisos i de la gestió de l'edifici per amortitzar l'obra feta.

L'oposició no s'oblida d'assenyalar el retard en la dotació d'habitatge social en un mandat en què s'ha posat en marxa l'oficina d'habitatge i s'ha aconseguit disposar d'un pis social municipal per a casos d'emergència. Segons el pla de l'habitatge, faltarien prop de 420 pisos socials al municipi.

LA XIFRA

11
són els habitatges que es calcula que es podrien fer a sobre els equipaments que ocuparia l'espai del sindicat.

LA FRASE

Només és un primer pas però ja hem tingut converses amb algun promotor interessat en la concessió
Alfons Molons
regidor d'urbanisme


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona