Urbanisme

cabrera de mar

Porten a la fiscalia el conveni del tennis La Genera

Veïns dela zona diuen que el trasllat de les instal·lacions esportives els deixa sense espai per a futurs equipaments

Els veïns del barri del Pla de l'Avellà de Cabrera de Mar ha fet un pas més per intentar aturar el conveni per al trasllat de les instal·lacions esportives del club de tennis La Genera. En aquest sentit, els afectats han decidit posar en coneixement de la fiscalia el text urbanístic. Entre altres raons, el veïnat sosté que el trasllat de les instal·lacions a un espai de 10.500 m² “deixarà el barri sense sòl per a equipaments”. En el document enviat a la fiscalia, l'associació de veïns del Pla de l'Avellà també posa de manifest “la falta d'informació i transparència” de l'equip de govern (Gent per Cabrera i CiU) durant tot el procés. L'escrit també incideix en el fet que el conveni inclogui “la cessió per un mínim de trenta anys de sòl públic a una empresa privada sense concurs previ” i alerta que el tracte s'hagi aprovat amb la “proximitat de les eleccions municipals”, entre altres punts.

Per la seva banda, el regidor d'Urbanisme, Jaume Borràs (CiU), es va mostrar tranquil per tot aquest assumpte: “Celebro que portin aquest conveni a la fiscalia perquè així es demostrarà que el govern només ha perseguit l'interès pel poble”. El canvi d'ubicació de les instal·lacions de La Genera possibilitarà que en els antics terrenys s'hi facin 74 pisos, 37 dels quals seran públics.

LA XIFRA

10.500
metres quadrats és l'espai que ocuparan les instal·lacions del tennis La Genera quan es traslladin.

LA FRASE

Celebro que portin el conveni a la fiscalia perquè es demostrarà que s'ha perseguit l'interès pel poble
Jaume Borràs
regidor d'Urbanisme

El POUM continua endavant

El ple també va servir perquè el govern tirés endavant l'aprovació provisional del nou planejament urbanístic (POUM). Tot i la petició dels grups de l'oposició (ERC i el PSC) perquè es deixés l'aprovació del document fins després de les eleccions, el govern va decidir continuar el procés. “No tindria sentit aturar-ho ara, perquè s'hi ha estat cinc anys treballant”, va dir el regidor d'Urbanisme. El planejament, que entre altres aspectes proposa la creació d'un miler d'habitatges, es va aprovar amb els vots a favor del govern i els vots en contra de l'oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.