Urbanisme

Arenys de Munt

Canvis al polígon perquè s'expandeixi el grup Serhs

Aproven que les naus puguin superar els 9 metres d'alçada a l'entorn de la fàbrica que el grup empresarial va comprar fa un any, a la zona industrial, per ampliar les instal·lacions d'alimentació

El polígon industrial del Torrent d'en Puig ha quedat desfasat per normativa amb vista de les necessitats del mercat. Així explica el regidor d'Urbanisme, Alfons Molons (CiU), que Urbanisme els hagi recomanat fer un estudi de tot el polígon per regular les alçades de les naus, ja que no s'adapten a les necessitats de les empreses i les que permeten d'altres zones industrials. Fins ara el pla urbanístic no permetia superar els 9 metres d'alçada a la zona industrial. Els canvis aprovats per l'Ajuntament i que es ratificaran en un pròxim ple municipal han de servir per superar aquestes alçades a l'entorn de la fàbrica de Ferran Soler, al polígon Torrent d'en Puig.

D'aquesta manera es vol facilitar l'expansió del grup d'alimentació Serhs, que fa un any va comprar aquesta antiga nau amb l'objectiu d'ampliar les seves instal·lacions que ja té des de fa anys al polígon. Segons fonts municipals, el grup empresarial havia anunciat la voluntat de convertir l'antiga nau en un centre altament automatitzat per elaborar els menús de la secció d'alimentació del grup empresarial. Serhs ja té una seu al mateix polígon on elabora els serveis de càtering, com ho fa també a les seus que té a Pineda de Mar i Vilassar de Mar, amb una ocupació de 800 persones.

El director de màrqueting del grup empresarial, Eudald Puig, va explicar que encara no hi ha data ni projecte sobre les noves instal·lacions que van comprar. “S'han d'estudiar les possibilitats de l'espai i què s'hi pot construir. És aviat per dir què s'hi vol fer perquè s'està innovant molt en aquest sector”. Una de les apostes del grup és el que es coneix com a centres sense foc, on els productes s'acaben de produir mentre es transporten d'un lloc a l'altre. Segons el responsable de l'empresa, la variació de l'alçada és la normal per a una zona industrial.

LA FRASE

Estem estudiant què es farà en aquest espai tant gran per ampliar la secció d'alimentació
Eudald Puig
director de màrqueting del grup serhs


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.