Urbanisme

borrassà

Nous senyals perquè no s'encallin els camions

L'Ajuntament de Borrassà ha instal·lat sis nous senyals de prohibit el pas de vehicles de gran tonatge de color fluorescent per evitar que camions i autobusos es quedin encallats als carrers estrets del poble.

Amb la instal·lació d'aquests nous senyals, que fan un metre d'alt per 80 centímetres d'ample, s'intentarà evitar que més vehicles de gran tonatge es quedin encallats als carrers estrets del poble, que no permeten el seu pas. I és que a Borrassà, i sobretot al nucli de Creixell, autobusos i camions s'hi queden atrapats per culpa, segons diuen, de les indicacions dels aparells de GPS. El consistori es queixa que els conductors “fan cas omís als senyals que els prohibeixen que passin per aquests indrets”. Els vehicles han malmès balcons, pilars, fanals i fonts fent maniobres de marxa enrere. Ara, el que ha fet l'Ajuntament de Borrassà és posar un prohibit el pas als camions o vehicles de més de set metres de llargada i de 2,5 d'amplada a les entrades del poble. L'objectiu és que els senyals “siguin més visibles i els conductors d'aquests vehicles els vegin i facin cas d'aquesta prohibició”, va dir l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona