Urbanisme

Comercial Vilella va eximir Bankia del pagament de quotes d'urbanització

Compromís per Alzira ha estat le grup polític que ha conegut aquesta irregularitat legal

Després de fer-se públic el comunicat d'una plataforma d'afectats del sector Vilella, des del grup municipal de Compromís per Alzira han informat que, havent tingut accés a l'escriptura de compravenda de la parcel·la urbana on es pretenia construir un centre comercial, consideren que cal procedeix efectuar cap pagament a l'empresa Centre Comercial Vilella 2003 SL - antic Agent Urbanitzador - atés que, segons consta en l'esmentada escriptura notarial de data 26 de juny del 2009, es va vendre la finca a l'empresa Cisa, Cartera d'Immobles SL (avui CISA 2011 SL) declarant que les quotes d'urbanització per un import d'11.723.800,72 € estaven totalment satisfetes pel Centre Comercial Vilella 2003 SL i que aquesta mateixa assumia qualsevol obligació de pagament respecte a llicències, tributs, taxes o qualsevol altra despesa.

Si bé el Ple de l'ajuntament va aprovar amb l'únic vot del PP una tercera i última certificació de les obres d'urbanització pendent de tramitar, no va deure en cap cas passar al cobrament dita tercera certificació per un import de més de 2 milions d'euros a l'empresa CISA 2011 SL, tenint en compte la dita escriptura notarial i el contingut de les seues clàusules i documents incorporats.

Per això, des de Compromís per Alzira s'ha sol·licitat tenir accés a aquest expedient i que l'alcaldessa Elena Bastidas explique què cosa és la que està succeint amb tot aquest assumpte. Perquè, segons consta en els documents aportats, no se sap a data d'avui qui pagarà les despeses pendents per a acabar la urbanització de Vilella, que afecten els barrancs allí ubicats en una zona de gran inundabilitat, amb vials pendents d'acabar i que procedisca l'Ajuntament a reclamar els danys i perjudicis a l'empresa pels quals no han complit amb els seus compromisos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.