Urbanisme

Es demana a Carlet la retirada de pilons il·legals

L'Ajuntament els ha instal·lat a la vorera de la CV-50 i suposen un perill per a vehicles i vianants

El Grup Parlamentari Compromís ha posat en coneixement de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient la situació patida per la població de Carlet per l'existència d'uns pilons o bol·ards per les voreres de la CV-50 al seu pas per Carlet, que durant anys vénen representant un perill evident tant per a les persones com per als vehicles i han provocat diversos accidents als vianants i xocs als vehicles i que, a més, incompleixen la normativa vigent, tant a nivell estatal com autonòmic.

Així mateix, ha demanat a la Conselleria la documentació que l'Ajuntament de Carlet hauria d'haver aportat comunicant la col·locació dels pilons en el seu moment, la modificació del color així com un informe de legalitat.

Des de Compromís Carlet s'ha pogut comprovar, a través dels expedients municipals d'obres als quals han tingut accés, que no existeix cap informe tècnic de legalitat que els avale.

La seua portaveu, Maria Josep Ortega ha manifestat al respecte que “a més de tractar-se de col·locacions aleatòries que no obeeixen a cap criteri ni justificació tècnica, estos pilons vulneren clarament la normativa per tindre una alçada d'uns 25 cm, quan segons la normativa autonòmica haurien de ser d'un mínim de 40 cm per raons òbvies de seguretat”.

Des de Compromís també s'ha demanat una reunió amb el Director General d'Obres Públiques, Projectes Urbans i Habitatge a la fi de traslladar-li de primera mà la informació a més de demanar-li que es prenguen les mesures oportunes perquè es retiren immediatament els pilons que el govern del PP de Carlet ha instal·lat de forma il·legal i està produint serioses conseqüències tant a les persones com als vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona