Urbanisme

Es convoca a Algemesí una manifestació contra l'edifici del Mercat

Més Algemesí considera que el projecte és una alcaldada més del regidor en cap

Una vegada més, l'equip de govern vol imposar la seua voluntat sense escoltar la ciutadania, per això el grup polític Més Algemesí pensa que novament ha de ser la ciutadania la que ature el nou desgavell econòmic i social que han anunciat en el darrer BIM BERCA.

Ja en el 2012 els ciutadans i ciutadanes d'Algemesí eixiren al carrer per impedir el canvi de nom de l'Avinguda del País Valencià i ho aconseguiren. Ara cal que la ciutadania es mobilitze per evitar la construcció de l'edifici del Mercat que la majoria de la població no veu necessari.

Per això, hui mateix Més Algemesí ha informat a Delegació de Govern de la realització d'una concentració el divendres 28 de març en la plaça del Mercat a les 19.30 per reclamar una plaça per a les persones i per treure-li targeta roja a l'equip de govern dient-li “No a l'edifici del Mercat”.

La intenció és que els grups polítics, sindicats, associacions econòmiques, veïnals... constituïsquen una plataforma social per impedir aquesta nova “alcaldada” que no sols constarà 1'3 milions d'euros, sinó que ferirà greument un espai social de convivència que la gent havia conquerit.

Donat que,per la llei D'Hont, el PP d'Algemesí té majoria en l'ajuntament sense realment tenir una majoria social, ja que la resta de partits sumen més vots que els populars, és ineficaç portar el tema al plenari.

Ja en maig de 2013 “l'aplanadora” popular tombà una moció en què es demanava una consulta popular sobre el tema. Per això, i per la urgència de l'assumpte Més Algemesí considera que ara és l'hora d'eixir al carrer a dir “no”, a treure-li targeta roja a l'equip de govern que més que governar imposa la seua voluntat.

El grup polític promotor no vol la construcció d'aquest edifici en la plaça del Mercat, però està obert a parlar de buscar alternatives raonables a la situació actual del Mercat Municipal.

És per això que, proposen a totes les forces polítiques i socials que vulguen sumar-se a aquesta plataforma a realitzar diferents accions de protesta, des de recollir signatures a omplir els balcons de la plaça i de tot el poble de cartolines roges. A més a més, si la ciutadania respon, apostaran per mantenir una concentració mensual de protesta fins que es renuncie al projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia