Urbanisme

El PSOE de Banyeres de Mariola critica la gestió realitzada pel PP

Desaprova l'obra del canvi de la xarxa de clavegueram i posterior reasfaltat del carrer La Creu, una crítica que es troba argumentada arran de la seua intervenció al darrer ple de l'Ajuntament

Per als socialistes, no resulta suficient que l'equip de Govern vulga ara disculpar-se amb dels veïns, a través de carta o “whatsapp” , dient que els ha fallat l'empresa subcontratada per Mainco per asfaltar el carrer o que la direcció de l'obra no haja aprovat el treball realitzat.

En eixe aspecte, el PSOE opina que la decisió de reobrir de forma provisional el carrer al trànsit rodat és desencertada degut al perjudicis que està causant al veïnat i comerços, quan aquests consideren que les obres els han repercutit de forma molt negativa i amb una minva de vendes i volum de negoci xifrats en vora del 40 % .

De la mateixa forma, també creu que l'elecció del període estacional de tardor-hivern per realitzar els treballs d'asfaltat ha sigut totalment desencertada, segons han comentat tècnics de la mateixa obra.

El grup municipal socialista considera finalment que, davant la problemàtica originada, «l'equip de Govern deuria convocar una reunió informativa, com es va fer abans d'iniciar-se les obres, i donar la cara i no sols disculpes».

A més a més, opina que es deuria demanar a la Diputació, com a responsable de l'obra, «danys i perjudicis» degut a la mala gestió realitzada i quan el mateix Govern local no s'ha preocupat massa de la seua execució, sent necessari un major i exhaustiu seguiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia