Urbanisme

L'ascensor exterior de l'ajuntament de Foixà s'instal·larà aquest 2016

Les dependències municipals s'hi traslladaran totalment quan estigui acabat el nou accés

Ja s'ha completat la licitació per a la seva instal·lació

L'ascensor exterior que ha de facilitar l'accés a les noves dependències municipals s'instal·larà al llarg d'aquest any 2016, acció que completarà la reforma integral de l'antic ajuntament en l'espai contigu a l'església. La licitació de les obres d'instal·lació ja està adjudicada a l'empresa vergelitana Narcís Matas, que l'ha assumit per un preu de 105.115 euros més l'IVA, per sota dels 118.130 euros del cost calculat inicialment. El termini d'execució de les obres serà de tres mesos des de l'inici de les mateixes.

L'arrencada dels treballs està condicionada a l'execució de diversos projectes de millora de la població. En tot cas, l'Ajuntament té previst fer una realitat la instal·lació de l'ascensor abans de final d'any. Les particulars característiques de l'edifici fa que Patrimoni hagi demanat la instal·lació d'un tipus d'ascensor molt concret per evitar impacte visual. L'ascensor se situarà a l'encaix que fa l'edifici al lateral dret, de manera que l'entrada a través de l'ascensor dins de les dependències municipals, que ja estan completament acabades interiorment, es farà per l'espai que ocupa ara la finestra lateral que dóna a l'est de l'edifici.

LA XIFRA

105.115
euros.
Aquest serà el cost d'instal·lació del ascensor exterior d'entrada al nou ajuntament de Foixà.

Millora dels serveis a dos carrers

Foixà té diversos projectes de millora urbana en marxa. A banda de la ja anunciada millora de la carretera de la Sala a Foixà, també estan previstes per als mesos vinents les obres de millora i renovació dels serveis del carrer Francesc Massanes i del camí de Can Ribes, al nucli de Cuells. L'actuació es farà al carrer Francesc Massanes des de la carretera dels Masos –en una longitud de 165 metres– fins a la bifurcació existent. En el camí de Can Ribes, en el tram inicial, les obres es faran al carrer Cuells des de la carretera GIV-6422 fins a l'accés a l'església, seguint per aquest accés i continuant pel camí de Can Ribes en tot el seu tram de camí públic. Es renovaran les canonades d'aigua i es farà subterrània la xarxa de baixa tensió i la telefonia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona