Tota l'agenda

Santoral

Divendres 7 octubre

La Mare de Déu del Roser

Marc, papa; Sergi, Bacus, Marcel, Apuleu, màrtirs; August, prevere;  Júlia, Justina, verges i màrtirs.

Refrany

Bolets amb llet i que piquen, si no maten mortifiquen.

Mercats

La Bisbal d'Empordà, Celrà, les Planes d'Hostoles, Platja d'Aro, el Port de la Selva, Portbou, Porqueres, Salt, Sant Esteve d'en Bas i Sils.

Cita del dia

Recorda que ets tan bo com el millor que has fet a la vida . (Billy Wilder)

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant

Cerca

Del
al

Begur

Divendres, 07 octubre 2022

Diversos

Festival Internacional de cinema de comèdia de Begur. Més informació a www.begurfilmfest.com. Mostar més dates

Dies 7-12

Dissabte, 08 octubre 2022

Diversos

Al matí, trobada d'Scooters.

Prop de Begur

Divendres, 07 octubre 2022

Cap de setmana

Cassà de la Selva

XIII Marxa popular del Remei, per diumenge, amb sortida a les 08.30, des de l'ermita del Remei. Les inscripcions es podran fer mitja hora abans. Mostar més dates

Dies 5-7
Llagostera

XXIII Caminada Memorial Isabel Vila. Diumenge 9 d'octubre. La Comissió Organitzadora de la Caminada Isabel Vila proposa recordar aquesta figura amb un recorregut que uneix els pobles de Llagostera, la Bisbal d'Empordà i Calonge (poble on va néixer Isabel Vila) al mig de les Gavarres. Més informació consorci@gavarres.cat. Mostar més dates

Dies 5-7

Concerts

Verges

23.00. Mas Pi. Actuació de Jam Sessions.

Llagostera

19.30. Biblioteca Julià Cutiller. Tastet musical De Bach a Piazzola, concert a càrrec de Maria Cuatrecasas i Ignasi Piera de Duo Enxebre.

Girona

21.00. Sala Montsalvatge de l'Auditori. Concert a càrrec del duet b1n0.

19.00. L'Estació Espai Jove. Concert de Jordi Serradell. Dins el cicle A Prop.

20.00. Auditori Viader de la Casa de cultura. Concert a càrrec de la formació Quartet Banús. Dins el cicle Els concerts dels divendres.

20.00. Ateneu 24 de Juny. Actuació de la banda barcelonina Stay. Dins la 6a Mostra Underground.cat.

Salt

00.30 a 06.00. Sala La Mirona. Transmaricabollo. 2a edició amb la Drag Queen Miss Yokim + Friedriich + Concurs de Drag Queens & Kings + Dj Dadaa & PD Pluma.

Broll. Cicle de música emergent

20.00. Pati del Mas Llorens. Actuació de Blanc Fosc.

Figueres

20.00. Auditori dels Caputxins. Actuació musical del Duo Montorfano-Cañón. Adriana Montorfano, flauta travessera i Jordi Cañón, piano.

23.30. La Sonora. Sessió de música amb Dj Luis de Frutos.

Pau

21.00. Centre cívic. Pau Jazz Club. Concert inaugural amb Jazz de Copes.

Conferències

Palafrugell

09.30. Museu del Suro. Conferència Salut mental en contextos culturals diversos, a càrrec de Saïd El Kadaoui. Cal inscripció prèvia al telèfon 649 87 44 16. Àrea de Benestar Social. Commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental.

L'Escala

19.00. Alfolí de la Sal. Conferència d'arqueologia De Santa Margarida a Sant Martí d'Empúries: de la tardoantiguitat a l'època moderna, a càrrec de Pere Castanyer, Marc Bouzas, Marta Santos, Joaquim Tremoleda, Elisa Hernández. Dins les Jornades Europees del Patrimoni.

Girona

18.00. Casa de Cultura. Conferència Sahel: la vulneració de Drets Humans a la nova frontera d'Europa, a càrrec de Julia Soanirina, activista d'origen malgash i residència al Líban, que parlarà amb la periodista Cristina Valentí sobre el drama de les treballadores domèstiques i migrants al Líban. Dins el projecte Ciutats defensores dels Drets Humans.

Tossa de Mar

19.00. Biblioteca municipal. Xerrada Per què hem trigat 30 anys a tenir una vacuna contra la malària i només sis mesos per tenir-ne diverses per a la Covid-19?, a càrrec de Sara Ajanovic de l'ISGlobal. Dins el cicle Bibliosteam.

Banyoles

18.00. Museu Darder. Conferència Què és l'economia circular?, a càrrec de Maite Ardèvol, experta en economia circular i sostenibilitat a Acció. Dins el cicle Objectiu 2030, per un Pla de l'Estany sostenible. Reserva prèvia al 972 574 467.