Música

Música

Territori Underground celebrarà demà la 5a edició

Organitzat per Soroll, Orella Activa, ATV, Elmini i Frenopàtic Radioshow, inclourà les actuacions de Golíat, illinoise, Fetus i Rock Kills a la plaça dels Jurats de Girona

Territori Underground , el festival 100% autogestionat “que no ha tingut mai cap ajuda de cap patrocinador ni administració”, celebrarà demà dissabte la seva cinquena edició a la plaça dels Jurats de Girona (19 h, gratuït). Hi actuaran el grup maresmenc Golíat, els vidrerencs illinoise, els baixempordanesos Fetus –amb membres de Sanjays, 13th Magic Skull i Educators, estrenaran aviat el seu primer disc: L'epicentre del fangar– i el trio olotí Rock Kills. Són quatre grups que tenen en comú la intensitat, la distorsió i una inqüestionable actitud punk-rockera, en la millor tradició del festival.

Territori Underground és el circuit d'entitats musicals de les comarques gironines que té per objectiu “promoure els grups emergents dins i fora dels seus escenaris habituals, la difusió de la música independent manufacturada a les nostres comarques i la creació d'una plataforma d'entitats i associacions”. Aquesta plataforma inclou Soroll de Vidreres, Orella Activa de Girona, Apaga la Tele de Sarrià, Elmini d'Olot i Frenopàtic Radioshow.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia