El cantant Pep Sala portarà la seva gira «Circ global» als municipis de Puigpelat i Montblanc

Els concerts es faran els dies 27 de març i 15 de maig

«Estic content de veure que pobles com aquest aposten per crear infraestructures d'aquestes característiques i de saber que encara creuen en la cultura del nostre país», va declarar Pep Sala en referència a l'escenari on actuarà i a l'interès que ha tingut el municipi a celebrar aquest concert, dues setmanes abans de la festa major.

Pep Sala, que és la primera vegada que oferirà un concert a Puigpelat, molt a prop de Valls i en un territori on té «grans records i amics», exhibirà tots els títols del seu nou disc acompanyat d'una banda amb músics «de gran nivell», com els va definir Pep Sala. A l'escenari hi haurà el conegut bateria Xavi Reija i també Ramon Altimir (teclats i veu), Josep Lluís Pérez (guitarra) i Rubén Alcázar (baix i veu), a més de Susanna Soriano i Imma Ortiz (cors). El públic també podrà escoltar cançons de la primera etapa de Pep Sala amb Carles Sabater quan tots dos eren Sau: «Intento trobar un equilibri amb el que faig i amb el que ja he fet en el passat i recuperaré cançons d'aquella primera època en el concert», va apuntar l'artista.

Les lletres han estat escrites pel mateix Pep Sala juntament amb Salvador Aumedes, i parlen de temàtiques ben diverses, des del «xou polític i social que vivim actualment» que s'identifica clarament en el tema amb Circ global –títol, precisament dela gira–, passant per reflexions personals com l'autor fa a Anatomia de la relativitat i L'au Fènix.

Les entrades per al concert es poden reservar al mateix web del cantant. Costen 8 euros si es compren anticipadament i 12 euros si es compren a la taquilla. Pep Sala també ha confirmat la seva actuació al casal de Montblanc (Conca de Barberà) el dia 15 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.