Música

Enderrock premia Manel

Els premis Enderrock de la crítica han triat Per la bona gent de Manel, com a millor disc del 2019. Trenta periodistes musicals d’arreu dels Països Catalans han elegit els 75 millors discos catalans de l’any, i han considerat que el millor artista ha estat el grup Oques Grasses, pel disc Fans del sol.

El premi al millor disc de pop-rock s’ha lliurat ex aequo a Energia fosca, d’El Petit de Cal Eril, i Kevin, de Ferran Palau. El millor disc de cançó ha estat Cançons de fer camí, de Mireia Vives i Borja Penalba, i el millor disc de folk, Ora pro nobis, de Tarta Relena. Bruixes, de Salvatge Cor, és el millor disc revelació.

El millor disc en llengua no catalana és Kill a feeling, de Carla; el millor disc de músiques urbanes, Flors mentre visqui, de Lildami; el millor disc de música clàssica, Legacy, de la mezzosoprano Anna Alàs, i el millor disc de jazz també té doble guanyador ex aequo: Curiosity, de Xavi Torres, i Ibia, de Gorka Benítez. El 8 de gener s’obrirà la primera volta de la votació popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.