Música

Conservatori en directe

El Conservatori obre la temporada al Viader amb castanyoles, piano i flauta

El concert d’avui a l’auditori Viader suma les castanyoles al piano i la flauta travessera

El Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona obre avui la seva Temporada de Concerts amb Olé!, que reunirà a l’auditori Viader de la Casa de Cultura les castanyoles d’Inma González, el piano de Yoko Suzuki i la flauta travessera de Séverine Rospocher (20 h, gratuït). En aquest concert, d’una hora de durada, es podran escoltar composicions de Falla, Marais, Albéniz, Granados i Borne, interpretades per aquest singular trio instrumental.

El Conservatori de Girona programa la seva Temporada de Concerts des de fa tretze anys, i per al curs 2019/20 ha programat un total de deu concerts, i tres més adreçats al públic familiar, la gran majoria dels quals tindran lloc a l’auditori Viader, i tots són d’entrada gratuïta. “L’objectiu és presentar al gran públic una mostra dels diferents instruments que s’imparteixen al conservatori alhora que es dona a conèixer el talent del professorat del centre. D’aquesta manera, els alumnes i el públic en general coneixen una altra faceta del personal docent: la de concertista”, s’afirma a la presentació de la temporada.

El pròxim concert tindrà lloc el 30 de gener i serà protagonitzat per l’organista Josep Maria Escalona (Un programa de mínims de 1r curs d’orgue). El 5 de febrer, Tatevik Katchatrian, violí; Joan Fèlix, viola, i Sylvie Reverdy, violoncel, hi presentaran el programa Classicisme i rebel·lió. El 3 de març actuarà la Cobla del Conservatori, dirigida per Francesc Cassú (La cobla més enllà de la sardana) i el 12 de març ho faran Elvira Querol, clarinet, i Chiko Tanaka, piano (Delicatamente). El 25 de març M. Victoria Fernández, violí, i Marc Piqué, piano, interpretaran la Sonata Kreutzer de Beethoven, i el 16 d’abril Esteve Zulet, flauta travessera, i Maria Gibert, arpa, proposaran un concert titulat Potser... la més maca melodia del món. El 29 d’abril, Glòria Garcés, Jorgelina Giordano, Laura Pallàs, Lluïsa Pardàs, Pili Sanz i Eszter Schütz, cant, i Anna Cassú, piano, mostraran Dues cares del segle XX.

Concert a la catedral

El 22 de maig tindrà lloc a la catedral el concert L’orgue majestuós, amb obres de Poulenc i De Holst, en col·laboració amb la Camerata dels Pirineus i Mare Nostrum Musicae. La temporada es tancarà el 17 de juny al Viader amb el concert audiovisual De pel·lícula! Els tres concerts familiars seran Vivace i allegro in movement, el 19 d’abril a El Canal de Salt, amb els cors Vivace i Allegro; un concert dedicat a la poetessa Núria Albertí, el 22 d’abril, i Ei! Va de Disney!, el 6 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.