Altres

Rècord històric a TV3

TV3 ha tornat a acabar el gener com a líder d’audiència. Ja acumula 30 mesos de lideratge ininterromput, el rècord històric d’una cadena.

Aquest gener, TV3 ha aconseguit una quota del 15,7%. Ha superat en 5,8 punts la cadena classificada en segon lloc, Telecinco, i en 6,6 punts la tercera, Antena 3. Aquest ha estat el millor mes de gener des del 2008.

La cadena catalana ha liderat l’audiència 30 dels 31 dies del gener i el rànquing dels programes més vistos del dia en 31 ocasions, és a dir, tot el mes. També és la cadena generalista més ben valorada, amb un 8,5.

Un mes més, els telenotícies es mantenen líders en totes les edicions i han encapçalat el rànquing dels programes més vistos tot el mes excepte un dia que ho va fer El foraster, que ha tancat la setena temporada com a líder de la seva franja, amb una quota mitjana del 24,1% i 634.000 espectadors, i amb aquestes xifres s’ha convertit en el segon més vist de la història.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia