cultura

música

Crònica

Camaleònic

James Arthur va saltar a l'escenari de Cap Roig amb la intenció de deixar clar que les seves capacitats artístiques van més enllà d'allò que va demostrar aquell noi repentinat que va guanyar un concurs de talents al Regne Unit. La seva vestimenta ja ho deia tot: gorra girada, ulleres de sol, caçadora de cuir, i samarreta i pantalons elàstics negres. I el tema inicial també: You're nobody 'til somebody loves you, un tema potent i rocker. Durant el concert, Arthur va ser un camaleó, anant d'un extrem a l'altre: del melòdic i hipnotitzant I'm a liar, ell tot sol dalt de l'escenari amb una guitarra;
a l'explosiva i apoteòsica Emergency, que per primer cop va fer aixecar el públic de les seves cadires; passant per Recovery, un tema que recorda aquells anys “en què vaig perdre el cap”, segons va reconèixer ell mateix, i que et transportaven de la total dolçor a la potència absoluta amb un Arthur desbocat. També va demostrar les seves dots per rapejar en cançons com Faded o Where my angels dare not tread.
I òbviament, no va faltar l'esperat i corejat Impossible, una versió d'un original de Shontelle que ell va rescatar gairebé de l'absolut anonimat i va convertir en un èxit de vendes.

Arthur ho va viure i es va desviure. Aquell noi tímid que de mica en mica interactua amb el públic, quan sona la música es transforma absolutament. En els temes més rockers arriba a embogir amb la guitarra, en els melòdics deixa el públic sense respiració. Acompanyat per un baix, un guitarra i un bateria, amb sobrietat i sense estridències, només amb la música, va convèncer els qui anaven al concert a l'expectativa de veure què els oferia aquell noi de concurs i
va enamorar els qui ja són fans d'un jove talent de la música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA