cultura

El Cartellà Rock celebra el seu quinzè aniversari

Demà hi actuaran The Cartellà Rock Band, Últim Elefant i Under Rabbit

El Cartellà Rock, tot un clàssic de l'escena musical gironina, celebrarà el seu 15è aniversari demà dissabte a les escoles de Cartellà (23 h, gratuït). Organitzat per l'associació LE²X amb la col·laboració de Produccions Tremendes, el concert tornarà a tenir com a protagonista principal The Cartellà Rock Band, una macrobanda formada per una vintena de músics de diversos grups gironins, que s'alternen a l'escenari per tocar grans clàssics de la història del rock.

Rock cru i ‘punk-rock'

Aquest any també hi actuaran Últim Elefant i Under Rabbit, i la nit es tancarà amb Radiofree Sessions Djs. Últim Elefant és un grup de rock “cru i despullat” format per Carles Cruz (baix), Edu Vidal (guitarra), Xevi Falgueras (veu) i Indra Vila (bateria). El grup de punk-rock Under Rabbit també celebra aquest any el 10è aniversari, amb un ampli repertori de versions accelerades. Són Ferran Mitjanas (veu i baix), Joan Mitjanas, Lluís Carreras i Xicu Mir (guitarres) i Edu Bonet (bateria).

Amb el bateria Jordi Vila com a director musical i coordinador dels complexos assajos de la formació a Mata i Cartellà, The Cartellà Rock Band està formada en aquesta edició pels cantants Ivan Sáez, Manel Rost, Nuri Mancebo, Arnau Coderch, Gabriel Sermidi, Isaac Izzy Rodríguez, Montse Ferrermoner, Marta Pérez i Tona Gafarot; els guitarristes Jordi Turón, Lluís Figueras, Oriol Cardona, Sergi Sabartés, Lluís Morilla, Jep Vilaplana i Toni Pujol; els baixistes Javi Galván, Enric Ramos, Xevi Pasqual i Anna Fusté; els bateries Jordi Vila, Marc Marquès, Xevi Maresma i Gerard Canadell, i els teclistes Miquel Brugués i Aleix Rius.

LE²X és una associació sense ànim de lucre sorgida del programa Radiofree, de Ràdio Sant Gregori (107.9 FM), en el qual a les nits dels divendres a partir de les 21 h es conviden grups a tocar en format acústic, per “fer més visible l'escena rockera gironina”.

El Cartellà Rock és possible també gràcies al suport de BTM Sound, Ràdio Sant Gregori, l'Ajuntament de Sant Gregori, el bar restaurant El Forn, el bar La Terrassa, el Xantar Bar, El Ginjoler i Joan Duch, Gestió Cultural i Activitats Educatives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona