cultura

S'atorguen els premis del concurs de Fotografia de Pego i Les Valls

La cita és a la Casa de Cultura a les 19 hores. Una dotzena de persones són les que opten els premis de les tres categories a concurs: patrimoni, paisatges amb encant i festes. El jurat estarà compost per persones rellevants en el món de la fotografia, de la cultura, de medi ambient i festes. Dissabte hi ha ruta teatralitzada per la Marjal de Pego-Oliva a partir de les 19 hores. Diumenge, la ruta teatralitzada es trasllada a la Vall d'Alcalà a les 10 del matí.

Pego i Les Valls coneixeran els guanyadors o guanyadores del I Concurs de Fotografia ‘Paisatge, patrimoni i festes de Pego i les Valls', una iniciativa que naixia de la Mancomunitat de Turisme de Pego, l'Atzúvia i les Valls (la d'Ebo i la d'Alcalà) per a continuar promovent l'interès sobre el que ens rodeja, en este cas, focalitzant-lo en tres aspectes: patrimoni, paisatges amb encant i festes, que són les tres categories en les que es divideix el concurs.

En aquesta primera edició, fins a una dotzena de persones ha respost a la crida de l'Oficina de Turisme de Pego, l'Atzúvia i les Valls per a optar als diferents premis que hi ha. La selecció de les millors imatges es durà a terme demà de matí.

Les fotografies, de format digital, havien de ser inèdites, a color i amb un tamany mínim de 20X27 muntades en cartolina de 30x40 cm. Cada participant al I Concurs de Fotografia podia presentar fins a cinc obres per categoria, el que fa que hi haja persones que hagen presentat fins a 10 obres, de mitjana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia