Música

Els Manel presenten ‘l’Amant malalta’

És el primer treball que publiquen des de ‘Per la bona gent’ (2019)

Després d’aconseguir el número 1 a les llistes de vendes (tant en format físic com en streaming) amb el seu disc Per la bona gent (octubre de 2019) –i convertir-se en l’únic artista de la història que ho aconsegueix quatre vegades consecutives amb discs cantats en català–, els Manel van començar una gira que haurien d’interrompre a conseqüència de la pandèmia.

Lluny d’acomodar-se, la banda barcelonina va tornar als escenaris a mitjans de 2020 i ara han aprofitat per donar forma a una cançó (L’Amant malalta) que ha estat produïda per Jake Aron i que aquest dijous han publicat per sorpresa.

Segons els membres del grup, aquesta és una cançó carregada de significat: “Crònica d’una cita frustrada per un brot de febre, L’amant malalta se submergeix en els pensaments d’un conductor hedonista que vagareja pel perímetre d’una ciutat, i mostra el perfil més Chromatics d’una banda que des de l’actualitat reinterpreta la melancolia del pop dels vuitanta”.

La cançó està disponible des de les 18 hores a totes les plataformes digitals i s’ha estrenat simultàniament al canal Youtube de Manel amb un videoclipque ha dirigit en Víctor Carrey.

Des de que va començar 2021 Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé no han parat d’esgotar entrades en tots els seus concerts (Monòver, Terrassa, Sant Cugat, Madrid i València). Les properes setmanes actuaran a Girona (Auditori, 19 i 20 de març), Barcelona (Monumental Club, 9 i 10 d’abril) i Lleida (Sisquere Festival, 16 d’abril).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia