Música

Placebo, Sigur Rós i Franz Ferdinand, al Cruïlla

Els islandesos Sigur Rós, els anglesos Placebo i els escocesos Franz Ferdinand són tres dels caps de cartell anunciats ahir pel Festival Cruïlla, que se celebrarà del 5 al 8 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona. Aquests noms s’afegeixen al d’Antònia Font i Viva Suecia, que fa uns dies ja van confirmar la seva presència en el festival.

El Cruïlla ha anunciat també les visites de Tash Sultana, Leiva i Carolina Durante, així com dels catalans Sidonie, Stay Homas, Cala Vento, Suu i l’eufòric Triquell, entre d’altres. D’altra banda, recuperarà una primera jornada, dimecres, amb concerts de Sen Senra, Cruz Cafuné i Delaossa.

Un Sónar d’aniversari

El Sónar, per la seva banda, va presentar fa uns dies els primers 66 artistes de la seva 30a edició, prevista per als dies 15, 16 i 17 de juny. Laurent Garnier, Richie Hawtin i The Blessed Madonna són alguns dels artistes que participaran en un festival, en paraules d’un dels seus directors, Enric Palau. “que vol celebrar la cultura de club i la diversitat de sons que protagonitzen el panorama musical electrònic actual”. Entre la presència de músics catalans hi destaca la unió entre el compositor i pianista Carles Viarnés i la visualista Alba G. Corral o el duo barceloní Desert, en una aliança amb l’estudi creatiu Hamill Industries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia