Cultura

Els Pets recordaran el clàssic 'Bon dia' a l'Acampada Jove 2008

Festival musical

Els Pets retornen amb la gira Bon dia, després d'haver finalitzat la gira del seu últim disc Com anar al cel i tornar. Aquest dissabte 12 de juliol el grup de Constantí actuarà a l'Acampada Jove 2008, on tocaran íntegrament totes les cançons del clàssic Bon dia, el seu disc amb més d'èxit.

La trobada musical i política organitzada per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), que se celebra del 10 al 12 de juliol a Sant Celoni, començarà amb l'actuació de Desgavell, un projecte musical de ska-core que la passada edició es va estrenar a l'esdeveniment com a grup novell. Durant el primer dia de l'Acampada Jove 2008, també actuaran els grups Dr Calypso i Kayo Malayo, entre d'altres.

L'Acampada Jove 2008 aplega diversos espais com l'Espai Cultura on, per una banda, es fan exposicions, tallers, xerrades i debats i, per una altra banda, la fira d'entitats on es reuneixen diverses associacions compromeses amb la defensa de la llengua i la llibertat. També hi ha l'Espai Socialisme, que disposa de més de 50.000 metres quadrats de zones d'acampada al costat del Parc Natural del Montseny, l'Espai Llibertat i l'Espai Natura, on es poden realitzar esports populars i xerrades polítiques i culturals.

L'any passat es van reunir a la trobada uns 38.000 assistents, una xifra que ha anat augmentant en els últims anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.