Arts escèniques

MÚSICA

Lildami i Julieta, doble concert gratuït a la platja de Riells

El tret de sortida del festival Ítaca serà el 8 d’abril i suposarà el concert de presentació a les comarques gironines de Dummy, el nou disc del terrassenc

Lildami i Julieta actuaran a l’Ítaca l’Escala 2023, a la Santa Gresca, que enguany serà amb entrada gratuïta a la platja de Riells, nou escenari del festival. Coincidint en Setmana Santa, serà el dissabte 8 d’abril a partir de les 22h i, un any més, està organitzat per la productora gironina Link Produccions i l’Ajuntament de l’Escala.

El tret de sortida de la programació del Festival ÍTACA 2023 promet “una nit d’alt voltatge” amb el que serà el primer concert de presentació a comarques gironines de Dummy -el nou disc del terrassenc Lildami-, juntament amb l’actuació de la polifacètica Julieta, una de les artistes més destacades de la nova escena pop catalana.

Aquest matí s’ha presentat a la platja de Riells en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde de l’Escala, Josep Bofill; el tècnic de Joventut, Xavier Torrent; i el director de l’ÍTACA, Fran Arnau.

Després del mortuori Flors mentre visqui i l’ombrívol Viatge en Espiral, Lildami ha publicat el flamant disc Dummy encara no fa ni una setmana. El cantant terrassenc acaba de viure el seu any més mediàtic -jurat d’Eufòria i presentador de Cover, a TV3, clip més vist en català amb Supermercat o un capgròs a Terrassa- i ara presenta el seu disc més alegre, divertit i juganer.

El nou treball és una fotografia de les experiències viscudes per Lildami aquest darrer any: un disc carregat d’optimisme i ironia, amb referències a l’amor, la fama i el canvi climàtic. Les noves peces de Lildami, surant entre el pop i el rap i flirtejant amb el trap, la batxata o el boombap, prometen una gran vetllada a la platja de Riells, on tampoc no hi faltaran les seves cançons més emblemàtiques.

Al mateix escenari també hi actuarà Julieta, jove cantant barcelonina que va debutar el 2021 i que amb poc temps s’ha situat com una de les artistes més destacades de la nova escena pop catalana. Amb una proposta “fresca i desenfadada” que recorda cantants com Angèle o Dua Lipa, Julieta repassarà les cançons del seu darrer treball Ni llum ni lluna, on experimenta amb sonoritats variades com l’electrònica, el reggaeton, el pop o l’indie.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia