Art

Una oportunitat per conèixer Terry Broch, a Porqueres

Organitzen una visita guiada al taller estudi de Carles Fontserè centrada en qui va ser la seva companya

L’Ajuntament de Porqueres i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural han organitzat per aquest dissabte, dia 11, a les 12 del migdia, una visita guiada a l’Estudi Taller Carles Fontserè, a can Tista de Porqueres. A diferència de les activitats que se solen fer en aquest espai, la de dissabte no es centrarà en la figura i l’obra del cèlebre cartellista sinó en la de la seva companya, la publicista i traductora nord-americana Terry Broch, m orta el 2016.

La visita anirà a càrrec de les investigadores Isabel Roura i Montse Puigverd, que van conèixer de ben a prop Terry Broch, i que han estudiat la vida “d’una dona independent i avançada al seu temps i que va ser artífex perquè el treball de Carles Fontserè eclosionés i tingués el ressò que ha tingut, sobretot a partir de l’etapa d’EUA quan els seus camins van estar sempre més entrellaçats”, segons han dit els organitzadors. Per participar a la visita cal inscriure’s a www.porqueres.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia