Música

música

Miki Núñez, Mishima i Blaumut al Macroclima de Camprodon

Miki Núñez, Mishima, Blaumut, Elena Gadel i Pau Vallvé encapçalen la segona edició del Macroclima de Camprodon, que es farà entre els dies 28 i 31 de juliol, el parc de la Mare de la Font. La programació, que s’ha presentat aquest matí sobre el Pont ou de Camprodon, també inclourà dos concerts familiars amb Xiula i Dàmaris Gelabert, el monòleg ‘Bona Gent’ de Quim Masferrer i donarà veu a artistes emergents.

La segona edició del Macroclima fa un pas endavant i proposa una programació molt ambiciosa per convertir-se en un festival de referència al Pirineu gironí. En la seva segona edició, el Macroclima augmenta dates, artistes i número de concerts, amb quatre dies de festival i catorze propostes programades, gairebé el doble que en l’edició de 2022.

Entre els dies 28 i 31 de juliol, el parc de la Mare de la Font de Camprodon es convertirà en un epicentre cultural per on hi passaran alguns dels grans noms de la música catalana actual. El festival organitzat per La Tornada també comptarà amb una zona village gratuïta on hi haurà concerts de petit format i amb una àrea gastronòmica que oferirà tastets culinaris dels diferents restaurants i establiments de la Vall de Camprodon.

El primer dia de concerts portarà a Camprodon tres dels grups de més èxit dins l’escena indie catalana. Seran Pau Vallvé, que acaba de presentar el seu celebrat nou àlbum, Mishima, que de presentarà L’aigua clara, i l’Orchestra Fireluche, que presenten el seu segon treball conjunt amb l’enyorat Pau Riba, Segona florada

El dissabte 29 de juliol serà el torn per a un dels grans plats forts del festival, Miki Núñez. Presentarà el seu nou disc acompanyat de Sotrac, que també estan preparant un nou disc que veurà la llum abans de l’estiu. El diumenge a la nit no s’aturarà l’activitat i hi haurà els concerts d’Elena Gadel, que a finals de març presentarà el seu nou disc La dona que em vesteix, i Blaumut, que es troben immersos en plena celebració dels 10 anys i faran un concert on repassaran tots els seus èxits.

Dissabte a la tarda, els encarregats de fer ballar els més petits seran Xiula, mentre que diumenge hi haurà Dàmaris Gelabert presentant el seu espectacle Concert amb família.

Les entrades per a tots els concerts i espectacles de pagament ja estan a la venda a la pàgina web del festival. A més, també s’ofereixen diverses opcions d’abonaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia