Altres

vilablareix

Guillem Terribas rep el premi Sant Roc 2023

El llibreter i activista cultural el va recollir divendres Can Gruart, en el mateix acte en què també es va fer entrega del premi del 2020 a El Celler de Can Roca, ajornat per la pandèmia

L’Associació Cultural de Vilablareix va lliurar divendres el premi Sant Roc 2023 al llibreter i activista cultural Guillem Terribas, en un acte celebrat al centre cultural Can Gruart, ple de gom a gom. Durant l’acte, hi van intervenir els escriptors Martí Gironell i Mar Bosch, que van parlar de les seves moltes vivències compartides amb Terribas. L’acte també va servir per lliurar finalment a El Celler de Can Roca el premi Sant Roc del 2020, que llavors no se li va poder entregar per la pandèmia i que divendres va recollir Joan Roca en nom de tot l’equip del restaurant i dels seus germans. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis, i pel president de l’Associació Cultural de Vilablareix, Josep Aribau. El premi Sant Roc també s’ha lliurat a altres personalitats destacades del món cultural com ara Domènec Fita i Joan Domènech i Moner.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia