Música

La Dharma, Albert Guinovart i JazzWoman, al 7è Amb So de Cobla

El festival tindrà lloc a diferents espais de Palamós de l’1 al 5 d’agost i també inclourà el familiar ‘Bufaterrània’ i el ‘Trencadís’ de la Flama de Farners i Neus Mar

La setena edició del festival Amb So de Cobla tindrà lloc de l’1 al 5 d’agost a diferents espais de Palamós, amb les actuacions destacades de la Dharma, el pianista Albert Guinovart i la rapera valenciana JazzWoman. Com és habitual, el festival posa els instruments de la cobla en nous formats musicals, i s’hi pot trobar un ampli ventall de propostes, des de la cobla catalana tradicional fins a fusions amb altres estils i disciplines.

Amb So de Cobla començarà el dimarts 1 d’agost amb l’actuació de la Dharma, que oferirà el concert 50 anys, que compta amb la producció del festival palamosí. El dimecres 2 d’agost, se celebrarà el 23è Concert de sardanes de la Costa Brava Memorial Ricard Viladesau, amb les actuacions de La Principal de La Bisbal i Els Montgrins.

El dijous 3 d’agost hi haurà dos concerts: d’una banda, l’espectacle Bufaterrània, Tubs & Cobla, protagonitzat per la Cobla Mediterrània i dirigit als més petits de la casa. I, d’altra banda, es podrà gaudir del concert Trencadís, amb la Cobla Flama de Farners i Neus Mar.

El 4 d’agost, Jordi Molina presentarà en format quintet un repertori basat en els seus darrers discos. A més, el mateix divendres, els pianistes Albert Guinovart i Montserrat Cases oferiran l’espectacle Piano & Cobla, amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Finalment, el dissabte 5 d’agost es culminarà la 7a edició del festival amb Akoblats i JazzWoman Amb So de Cobla, una coproducció del festival amb la Fira Mediterrània de Manresa.

La majoria de concerts són gratuïts i tindran com a escenaris principals la plaça Josep Sarquella, el pati de l’escola La Vila i a la Plaça Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia