Art

art

Caterina Almirall, nova directora del centre d’art de Vic

Caterina Almirall (Barcelona, 1986) ha estat nomenada nova directora de l’ACVic-Centre d’Arts Contemporànies de Vic, equipament adscrit a la xarxa de centres d’art públics de Catalunya. Almirall ha estat escollida a través d’un concurs públic que es va convocar el maig. El contracte és per dos anys prorrogable fins a dos anys més.

Doctora en belles arts per la UB, Almirall és curadora independent i professora. D’entre els seus darrera comissariats d’exposicions destaca El 85% de la matèria, que va ser finalista als premis de l’Associació Catalana de la Crítica d’Art (ACCA), el 2018.

Ha estat curadora del programa Ephemeral a la fira Swab de Barcelona (entre el 2018 i el 2021) i actualment prepara L’arbre del que encara no, projecte guanyador de la convocatòria Comissart de la Fundació la Caixa, que es desplegarà a finals d’aquest any.

Escriu habitualment per a artistes i articles de crítica i investigació. Ha estat membre de la comissió de Programes d’Hangar (entre 2020 i 2022), així com de jurats de premis com el Miquel Casablancas, el centre d’art Maristany i l’Escocesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia