Cinema

Cinema

Acaba el rodatge d’‘El 47’, amb Eduard Fernández

El director Marcel Barrena, l’actor Eduard Fernández i la resta de l’equip han enllestit el rodatge d’El 47, una producció de The Mediapro Studio en versió original catalana que recrea una història real que va succeir el 1978: cansat de les reclamacions de transport dels veïns, Manolo Vital (Eduard Fernández), conductor d’autobús de la línia 47 entre plaça Catalunya i la Guineueta, decideix segrestar el seu propi vehicle i fer-lo arribar a Torre Baró.

Marcel Borràs, director de Mediterráneo i 100 metros, ha manifestat al final del rodatge: “Ha estat el millor rodatge de la meva vida, amb l’equip més compenetrat que he tingut.” També subratlla l’emotivitat del projecte: “Molts figurants van estar presents en els moments reals que narra la pel·lícula i els van reviure amb nosaltres. Van venir els familiars i veïns de Manolo Vital, que es van emocionar en tornar-lo a veure encarnat per Eduard Fernández, un dels millors actors del món.”

El 47 és un dels projectes beneficiats pels ajuts especials de la Generalitat per a grans produccions en VO catalana, juntament amb Eugenio, Caballé i La Paca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia