Música

Sons del Món tanca amb més de 23.000 espectadors

El festival de Roses, que es va obrir el 21 de juliol, va acabar ahir a la nit amb l’actuació d’Ara Malikian

Més de 23.000 espectadors han passat per la tretzena edició del festival Sons del Món de Roses, que es va iniciar el 21 de juliol i en què han participat una vintena d’artistes, comptant tant les onze actuacions a l’escenari principal com les que han tingut lloc al Village. El festival dirigit per Xavi Pascual es va cloure dissabte a la nit amb l’actuació del violinista Ara Malikian, després de la cancel·lació del concert de Raphael, previst per demà dilluns, per malaltia del cantant.

Tot i les anul·lacions del concert de Raphael i de la festa El Ritme de la Nit, divendres per una forta tramuntana, el festival ha mantingut les xifres d’assistència de la passada edició consolidant-se com “una de les grans cites culturals de l’estiu a la Costa Brava”, segons l’organització. Els concerts amb més afluència de públic en aquesta edició han estat els d’Antonio Orozco, Sopa de Cabra i la cantant francesa Zaz. També han destacat per la bona acollida del públic el concert de The Jacksons, el programa doble de Stay Homas i Julieta, i les actuacions de Guitarricadelafuente i Ara Malikian. La inauguració la van protagonitzar Chanel i Vicco, dues de les cantants catalanes amb més projecció actualment, que van actuar la mateixa nit que Locomía.

Pel Village, amb una programació musical centrada en les propostes musicals properes i emergents i una oferta variada gastronòmica, hi han passat unes 3.000 persones. Melissa Sanley, Madamme Mustash, Delpuerto i Ariadna Vieyra van mostrar la qualitat del talent local a un públic cada cop més fidel a aquest espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia