Arts escèniques

CULTURA

Mor Enrique Salaberria, l’empresari que va reobrir el Teatre Apolo

Va invertir-hi més d’un milió d’euros per convertir-lo en un aparador de grans musicals

L’empresari cultural madrileny Enrique Salaberria Folgado, president i fundador del Grupo Smedia, va morir ahir dilluns, segons ha confirmat l’empresa en un comunicat al seu web. L’empresa de Salaberria gestiona una bona part dels grans teatres de Madrid i fa dos anys va entrar amb força a Barcelona amb la reobertura de l’històric Teatre Apolo, que té mil localitats, amb la col·laboració de Jordi Arquè.

L’empresari va invertir més d’un milió euros en les reformes i va dissenyar una programació que es va inaugurar amb el musical “¿Quién mató a Sherlock Homes”. El principal èxit del teatre ha estat, amb tot, un altre musical, “Pretty Woman”. El grup també va estrenar “Fama”, “Antoine”, musical inspirat en l’autor d’”El petit príncep”, i el “Señor Ruiseñor”, el retorn d’Els Joglars a Catalunya.

El mateix Salaberria va confirmar en algunes entrevistes que el seu grup tenia la intenció d’invertir en altres teatres del Paral·lel si arribava a un acord amb l’Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia