Música

Hard Buds presenta demà el seu ‘Fire’ a La Mirona

El grup gironí de ‘hard rock’ va gravar el seu tercer disc a Music Lan i Tribal Art Studios i el va portar a masteritzar a Suècia

La banda gironina de rock dur Hard Buds presentarà el seu tercer disc, Fire, demà divendres en un concert a la sala La Mirona de Salt (22 h, 10 i 12 euros). Black Sabbath, Led Zeppelin, AC/DC, Motörhead i bandes més recents com ara Velvet Revolver i Airbourne són les grans influències reconegudes d’aquest grup de “guitarres contundents i tornades melòdiques pensades per al directe”. Hard Buds està format per David Fernández (guitarra solista), Àlex Rocha (baix), Mark Rulló (bateria) i Robert Garcia (guitarra rítmica i veu), i fins ara havien publicat els discos Play or die (2012) i Thunderstorm (2016). Fire es va gravar a Music Lan i els Tribal Art Studios, i es va masteritzar als Fascination Street Studios ( Suècia ).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia