cultura

torelló

Concurs de cartells a la vall del Ges

Les regidories de Joventut dels tres municipis de la Vall del Ges, Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç, han organitzat una nova edició del concurs de cartells I tu, com veus la sida?. El termini de presentació d'originals és obert fins el proper 10 de desembre, a qualsevol punt d'informació dels tres municipis. Les bases del concurs només demanen que els participants han de ser majors d'11 anys i han de tenir creativitat i sensibilitat per la temàtica que és lema del certamen. Per a l'elaboració del cartell es pot utilitzar qualsevol tècnica plàstica, amb el títol i una petita explicació de l'obra. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres. El jurat estarà format pels regidors de Joventut de Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç, una persona de l'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló i una infermera del programa Salut i Escola. Hi ha dos premis per a cada categoria: d'11 a 16 anys, dos premis que consistiran en un Ipod; i a partir de 17 anys, dos premis de 300 euros en metàl·lic.

La convocatòria del concurs s'ha fet a través d'unes postals amb les bases, en les quals es reprodueix un dels cartells guanyadors de l'edició de l'any passat, obra de Francesc Bartrina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.