cultura

L'Arenal Sound preveu una assistència de 50.000 persones diàries

Durant sis dies els ‘sounders' de Borriana gaudiran de l'actuació de més de cent artistes i de festa a la platja

L'Arenal Sound de Borriana, que les portes demà dimarts, té previst acollir l'assistència de 50.000 persones cada dia. L'empresa organitzadora ha explicat que més de 4.000 arribaran a la localitat de la Plana en els 70 autobusos que s'han noliejat.

Dimarts i dimecres el recinte del Beach Club serà el marc de les actuacions de grups i autors com Dorian, TheRightOns, Ells, Varry Brava, Ema Dj, Bellugo, Llangardaix Groc, Pol 3.14 i TheMonomes, entre d'altres. Dijous s'obrirà el recinte principal, pel qual passaran els artistes TwoDoor Cinema Club, KaiserChiefs, Metronomy, TheTingTings, TheWombats, Digitalism, CrystalFighters, TheSounds, ClapYourHandsSayYeah, Kakkmaddafakka, Love of Lesbian, LoriMeyers, Supersubmarina, Second o Sidonie, entre d'altres.

Durant els sis dies de festival a la platja els sounders podran gaudir de piscina, festes amb vaixell, platja i sis dies de càmping.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.