cultura

Cervesa i literatura a Argelers

Vetllada dedicada a la sortida del llibre d'Aleix Renyé a la brasseria Cap d'Ona aquest divendres

Aquest divendres 12 de juliol, tindrà lloc la presentació pública del darrer llibre d'Aleix Renyé, Nos chers losers a la brasseria Cap d'Ona d'Argelers. Sota el nom de Musik'n Livres, aquesta vetllada proposarà descobrir el primer llibre traduït al francès de l'escriptor i periodista nord-català en el marc de la fàbrica de les famoses cerveses de Catalunya Nord.

Al llibre hi apareixen una seixantena de retrats de personatges imaginaris o no que, com afirma en el pròleg el cantant i radiofonista nord-català Gerard Jacquet, “poden ser el nostre veí o veïna”. Es tracta del setè llibre publicat per Aleix Renyé i el primer editat en francès per una difusió estatal.

Entre els convidats que presidiran l'acte figuren l'editora Stéphanie Jaeger i el polifacètic Gerard Jacquet, autor del pròleg del llibre. Entre lectures i degustacions de les produccions de la brasseria i productes del país, es celebrerà també la sortida de la cervesa a l'abricot del Rosselló, una nova especialitat de l'empresa amfitriona. El grup Black Datura assegurarà la part musical. Entrada amb o sense àpat.

Informacions i reservacions 04 68 95 79 09



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.