cultura

Benicàssim acull la 47a edició del Certamen Internacional de Guitarra

La ciutat programa activitats musicals, culturals i lúdiques fins al 6 de setembre al voltant d'aquest certament que porta per nom Francisco Tàrrega

Des del 30 d'agost i fins al 6 de setembre, Benicàssim viurà tres fases de proves obertes al públic per a acollir i seleccionar els participants inscrits en el Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tàrrega.

Es tracta d'una proposta musical que està considerada com a Oscar d'Or a la millor promoció musical, guardó atorgat per la UNESCO mitjançant l'Associació Mundial de Festivals Musicals Internacionals.

A més de les sessions pròpies del certamen, la ciutadania i els visitants disposaran també de “l'efecte Tàrrega”, unes sessions paral·leles dins les quals actuaran bandes de música i artistes com Joan Soler Trio, Dave Wilkinson, Miguel Trápaga, Latin Jazz Project i d'altres, en diferents punts de la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.