cultura

música

Roger Mas actua demà a la festa de Sant Llop de Miànigues

El cantautor solsonès Roger Mas oferirà demà un concert, només amb la seva guitarra (19.30 h), a la festa de Sant Llop de Miànigues, al terme municipal de Porqueres, que se celebra cada primer diumenge de setembre. El concert, com la resta d'activitats de la festa, és gratuït i tindrà lloc a la plaça de l'església de Miànigues, on hi haurà servei de bar i crispetes. En cas de pluja, l'actuació de Mas es farà a l'església de Sant Romà.

La festa de Sant Llop començarà demà a les dotze del migdia amb un ofici solemne en què actuarà la coral del centre cívic de Porqueres i tot seguit hi haurà una audició de sardanes amb la cobla La Bisbal Jove i vermut per a tothom. A dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc una gimcana i altres activitats infantils. A les nou del vespre s'acabarà la festa amb una sessió de cinema a la fresca, que inclourà la projecció de diversos capítols de la sèrie web Les coses grans, de Lluc i Roger Coma, veïns de Miànigues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.