cultura

Joan Dausà, Xuclà i Humet, Sanjosex i El Petit de Cal Eril, a la vall de Camprodon

Dissabte tindran lloc els concerts de presentació de la 15a edició del festival, amb Albert Bello Trio a Setcases i Vilallonga i Gatgipsyjazz a Llanars i Molló

La quinzena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon, presentada ahir al vespre a l'ajuntament de Molló, inclourà quatre concerts en quatre municipis de la vall. A la presentació d'ahir van assistir representants municipals i el responsable de la programació i la producció del festival, Francesc Viladiu.

El festival tindrà com a etapa pròleg els concerts de presentació gratuïts que s'han programat per dissabte vinent: el grup de jazz manouche Albert Bello Trio actuarà a les 12 del migdia a la plaça Verda de Setcases i a la 1 del migdia a la zona de les piscines de Vilallonga de Ter. A la tarda, la formació de música a cappella Gatgipsyjazz cantarà a les piscines de Llanars (17.30 h) i després a la plaça Major de Molló (19.30 h).

El festival pròpiament dit començarà el diumenge 10 d'agost a la sala de ball de Llanars, on actuarà Joan Dausà, només amb veu i piano, com ja ho ha fet recentment en altres concerts de la gira de presentació del seu segon disc, On serà demà?

El divendres 15 d'agost actuarà a l'església de Sant Miquel de Setcases el duet format per la cantant Gemma Humet i el guitarrista i cantant Toni Xuclà. Aquest duet va néixer per presentar les cançons del disc Amb música ho escoltaries potser millor, com a homenatge a Espriu en el seu centenari, però el duet ha anat ampliant el repertori amb altres poemes musicats de Bartomeu Rosselló-Porcel, Carles Riba i Pere Quart.

El Petit de Cal Eril actuarà el diumenge 17 d'agost a la Cooperativa de Vilallonga de Ter, on presentarà La figura del buit (Bankrobber, 2013). Tancarà el festival Sanjosex, el diumenge 24 d'agost a la sala de ball de Molló, on Carles Sanjosé, veu i guitarra; Miquel Sospedra, baix i veus, i Pep Mula, bateria i veus, presentaran Festival (Bankrobber, 2014). Els quatre concerts començaran a les 7 de la tarda i el preu és sempre de vuit euros (cinc euros per als jubilats, els nens i les persones en situació d'atur).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia