cultura

Tribut a Rubianes, demà a la festa major de Sant Jordi Desvalls

La festa major de Sant Jordi Desvalls oferirà demà l'espectacle Tribut a Pepe Rubianes. Un altre actor vestit de negre, Ferran Terraza, molt conscient de no ser Pepe Rubianes, ofereix un espectacle en què homenatja el gran còmic a través d'alguns dels seus millors monòlegs, com ara Pay-Pay, Rubianes, solamente i Scumm.

El tribut, dirigit per Walter Cots, vol fer reviure al públic l'experiència de presenciar un espectacle de Pepe Rubianes per mantenir el record d'allò que l'havia fet famós i que havia fidelitzat uns espectadors que han quedat orfes de còmic, però que no per això han de deixar de gaudir dels textos que havia creat i que no han marxat enlloc.

L'espectacle de la productora de Pepe Rubianes ha estat en cartell durant cinc mesos al Teatre Aquitània de Barcelona i ha rebut molt bones crítiques. Demà es representarà a les 21.15 h a la Sala Nova de Sant Jordi Desvalls, amb entrades per als veïns del poble a 12 euros. Per a la resta del públic, les entrades anticipades es poden adquirir per 15 euros –18 euros a la taquilla– a l'ajuntament, a la benzinera de Sant Jordi i a www.primeracte.es .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia