cultura

El Tramunfest proposa dotze hores de música electrònica

El festival de música electrònica Tramunfest celebrarà dissabte la seva cinquena edició a la zona esportiva de Sant Jordi Desvalls, “al bell mig de la natura”, organitzat per Blau i Midnight. Aquest any l'horari s'ha allargat i el festival durarà 12 hores (de les 22 h a les 10 h) i reunirà més de 25 artistes nacionals i internacionals repartits en dos escenaris. A l'espai Techno Stage destaquen noms importants de l'escena de la música electrònica, com ara el del barceloní Marc Maya, resident al Florida 135. Al seu costat actuaran George Privatti i Dot Chandler. A l'escenari Underground Stage destaquen els holandesos The Braindrillerz, Billx vs. Floxytek, el francès DJ Radium, Gonzi i els Mandidextrous, de Bristol. També hi actuaran The Whistlers, Sanse vs. Mad Professor, Karlixx, Richie Gee vs Lady Dammage, etc.

Al Tramunfest no faltarà tampoc la representació gironina: Djoseph, Riki Garro, Waxnut, Enai, Sanse o Das Professor, entre altres artistes.

Aquest any, l'organització ha millorat les infraestructures i ha potenciat el so. Les entrades costen de 18 a 23 euros, amb una copa i un got de regal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia