Economia

Ripollès

App per conèixer els aliments ripollesos

L'Associació Producte del Ripollès, creada el desembre passat i que aglutina productors i elaboradors ripollesos, presenta demà passat una aplicació de mòbil que permetrà consultar els punts de venda i degustació de productes de la marca de garantia Producte del Ripollès.

Aquesta marca, creada el 2007, identifica els productes agroalimentaris produïts, transformats i elaborats a la comarca. Només porten aquest distintiu els que han passat el sistema de control de qualitat i compleixen les condicions del reglament d'ús de la marca. El sector es va associar per grups de producte: Associació de Ramaders del Ripollès, Associació de Pastors del Ripollès, Associació de Petits Elaboradors Agroalimentaris del Ripollès, Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès, l'Associació de Criadors d'Eugues de Muntanya del Ripollès i la Cooperativa Ramadera de Molló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia