Economia

Terres Catalunya debat el paper de la imatge sobre el turisme

“Enguany és l’Any Internacional del Turisme Sostenible i aquest territori pot aportar molt en aquest àmbit.” Són paraules del director general de Turisme, Octavi Bono, que ahir va inaugurar el nou festival Terres Catalunya-International Eco & Tourism Film Festival i el congrés Paisatge, Turisme i Cinema terres Lab.

“Els darrers anys hi hagut un trànsit molt important, s’ha passat de transmetre contingut turístic a transmetre emocions”, va afegir Bono sobre el congrés, al qual s’han inscrit una cinquantena de persones vinculades al sector turístic. L’ús de les noves tecnologies en el sector audiovisual a l’hora de donar punts de vista nous quant a la imatge i també de la importància de mostrar la identitat cultural i social de les destinacions turístiques són alguns dels temes a debat. Paral·lelament, vora un centenar de pel·lícules participaran en el Terres Catalunya, amb projeccions gratuïtes a l’auditori Felip Pedrell. Provenen de dotze estats diferents (Espanya, Itàlia, Portugal, Gran Bretanya, Alemanya, Eslovènia, Brasil. Perú, Mèxic, Estats Units, Taiwan i Índia): 69 són films turístics, 22 documentals i set corporatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia