Economia

economia

Tesla obre una botiga permanent al centre de Barcelona

El fabricant nord-americà reforça l’aposta per Catalunya amb un espai comercial permanent al carrer Rosselló, a l’Eixample

Té previst obrir-ne una altra a Madrid al novembre

L’automobilística Tesla ha fet un pas més en la seva aposta per Catalunya i ha posat en marxa una nova botiga permanent al centre de Barcelona. En concret la firma nord-americana de vehicles elèctrics ha inaugurat un espai comercial al carrer Rosselló 257, en ple Eixample barceloní, on hi mostra els seus models Model S (amb una autonomia de 632 quilòmetres), i el Model X (el seu SUV).

Tesla ja va inaugurar fa poques setmanes el primer centre de servei a l’Estat espanyol a l’Hospitalet del Llobregat, on ofereix assistència tècnica i també un espai de venda de vehicles. La marca té previst a més inaugurar el proper novembre una altra botiga permanent al centre de Madrid, al carrer Serrano.

La nord-americana Tesla, a diferència d’altres marques de cotxes, comercialitza directament els seus vehicles i evita la tradicional xarxa de concessionaris i franquícies amb les que treballen els altres fabricants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia