Economia

Novavenda obre un supermercat a Montjuïc, a Girona

L’establiment, de 750 metres quadrats, contribueix a desenvolupar un “nucli de serveis” al centre del barri

Novavenda va obrir dimecres un supermercat al barri de Montjuïc de Girona. L’establiment, que està situat a la ronda del Fort Roig, 21A, té una superfície de 750 metres quadrats, inclou una carnisseria i té vint llocs d’aparcament propis. La carnisseria va a càrrec de Carns Miquel Vila, fins fa poc propietari de l’Autoservei Montjuïc, un establiment més petit que ha estat substituït pel nou supermercat. El Novavenda és, doncs, l’únic supermercat per a un barri on hi ha empadronades vora 3.000 persones, tot i que s’estima que n’hi viuen cap a 4.000. Segons explica el director gerent de Novavenda, Xavier Llompart, es pretén contribuir a donar vida al barri, ajudant a construir un “nucli de serveis” al centre, en una zona on hi ha també un forn de pa, una farmàcia i una benzinera. “Als veïns de Montjuïc ja no els caldrà baixar a Girona a comprar, cosa que també ajuda a contaminar menys”, destaca. Llompart compara el nou establiment amb el que tenen al barri de Palau, que els funciona molt bé, tot i que admet que allà, a més de donar vida al barri, un punt a favor que té és estar situats en un lloc de pas.

Aquest és el setè supermercat de la cadena a la ciutat de Girona i el dissetè en total. Tots 17 són a la demarcació de Girona. Llompart destaca l’alta qualitat del mobiliari i dels espais, amb el qual sempre intenten diferenciar-se en els seus establiments.

LA XIFRA

17
supermercats
té, després d’aquesta obertura, Novavenda a tota la demarcació. A la ciutat de Girona en té set.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia