Economia

La Cuina de l’Empordanet, molt present en el Fòrum

Les creacions dels cuiners gironins s’han degustat al restaurant i a l’estand de Damm de la mostra gastronòmica

Cuiners del col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet han participat durant aquests tres dies en el Fòrum Gastronòmic Girona portant la seva cuina tant al restaurant del Fòrum com a l’estand d’Estrella Damm, on es van maridar les seves creacions amb les diferents cerveses del Grup Damm. Precisament, entre aquestes cerveses, es van poder degustar les noves especialitats del grup Damm, com ara la Complot IPA, la seva primera cervesa indian pale ale elaborada amb llúpol mediterrani procedent de la població tarragonina de Prades. Així, es va poder degustar la cuina botànica de Iolanda Bustos (La Calèndula, de Regencós) i la cuina de Josep Maria Porta (Sa Cova, de Platja d’Aro) i Quim Casellas (Casamar, de Llafranc) amb creacions com ara un pil-pil de navalles i tòfona, un verat a la llauna amb albergínia i un centfulls de foie i poma de Girona, entre d’altres. La cuina empordanesa també es va poder gaudir al restaurant del Fòrum, on el col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet va oferir diàriament i durant les tres jornades del Fòrum Gastronòmic Girona dos tipus de menús.

El col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet aplega un ampli grup de professionals de la cuina i la restauració de perfils i edats diferents i fa molts anys que treballa en la difusió de la cuina del Baix Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia